De collectie van Clarys die u bij ons online kunt kopen heeft Lex & Claire zelf met zorg ontworpen (kleur en materiaalkeuze) en samengesteld. De kinderschoen van Clarys staat voor stijl en elegantie maar tegelijkertijd zijn ze comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit.

Clarys kinderschoenen heeft een lange geschiedenis, het is een familiebedrijf in de buurt van het Spaanse Allicante en maakt al schoenen sinds 1991. Zij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen en met de hand maken van prachtige kinderschoenen. Clarys is bekend door haar klassieke baby- en kinderschoenen voor meisjes. Elegantie staat bij Clarys centraal in het design. De materialen die worden gebruikt zijn altijd van de beste kwaliteit.

Ontdek voor meisjes de laarzen, bandschoen, veterschoen, gespschoen en instapschoen in klassieke kleuren cognac, donkerblauw (navy) en zwart.  Onze elegante schoenen zullen ook niet misstaan onder prachtige feestkleding voor een bruiloft of partijtje.

Clarys Kinderschoenen Online