Filter
Maat
X
Kleur
X

Igor regenlaarzen / boots

Verwen jouw kinderen met een paar Igor regenlaarzen. Of eigenlijk, bescherm ze tegen de regen. De stijlvolle schoenen zijn namelijk bijzonder praktisch als het buiten nat is.

De schoenen worden getekend, gemaakt en gedistribueerd vanuit Alicante, in Spanje. Het merk staat voor geweldige kwaliteit en combineert de praktische materialen met hippe trends. Dus zoek je een Chelsea boot waarop jouw kleine meid gezien mag worden? Of een paar stoere regenlaarzen waarmee de kleine zelfs de meest hevige regenbui de volgende keer kan trotseren?

Wij laten je zien welke mooie Igor regenlaarzen er beschikbaar zijn. Je vindt bij ons de nieuwste collectie, met daarin de laarzen waar je het komende seizoen niet omheen kan.

Schoenen uit Alicante, Spanje

Je zou het misschien niet verwachten, maar de regenlaarzen voor kinderen komen uit het bijzonder zonnige Alicante. Igor is een Spaans merk, dat zich in eerste instantie vooral richtte op comfortabele kinderschoenen. Daar werden in 2013 damesschoenen aan toegevoegd. Het merk is nog steeds sterk in laarzen en andere schoenen voor kinderen. De regenlaarzen zijn daar een mooi voorbeeld van. En ondanks dat de medewerkers in Alicante ze misschien niet vaak nodig hebben, hier in Nederland komen ze des te beter van pas.

Dus wil jij graag lekker met je kleine naar buiten, ook als het weer de volgende keer tegenzit? Zorg er met de Igor regenlaarzen voor dat dit niet meer uitmaakt. Of sterker nog, daag je kleine uit om juist op die momenten ook lekker naar buiten te gaan. En in de grootste plassen te stampen, omdat jij weet dat de mooie laarzen ook bijzonder praktisch zijn.

Regenlaarzen en boots: stijlvol en praktisch

De Igor regenlaarzen komen overigens niet zomaar uit de lucht vallen. Het merk heeft bijvoorbeeld ervaring met waterschoenen. De gebruikte materialen zijn bijzonder praktisch, en natuurlijk bestand tegen het water. Op die manier houdt je kleine jongen of meid gelukkig droge voeten. Tegelijkertijd zien de regenlaarzen er heel stijlvol uit, gebaseerd op de trends van dit moment.

Dus heb je een leuke outfit voor je kleine samengesteld? Kies er een paar regenlaarzen van Igor bij uit. Op die manier maak je de outfit compleet, en ben je zelfs op een regenachtige dag meteen klaar om er samen op uit te trekken.

Igor regenlaarzen bij Lex & Claire

Je vindt bij ons de nieuwste collectie met Igor regenlaarzen. Bovendien inspireren we je graag met andere laarzen voor je kleine, net als met schoentjes waar hij of zij blij van wordt.

Bestel de laarzen en kinderschoenen in maat 19 tot en met 38. De regenlaarzen van Igor voegen we toe aan de kinderschoenen van bijvoorbeeld Eli. Laat je verrassen door de bijzondere historie van de merken, de trendy en stijlvolle schoenen én de praktische materialen die in dit geval de beste bescherming bieden.