De zoektocht

Ik ben Janneke en als sinds jaren dol op schoenen. Sinds ik zelf kinderen heb zoek ik uren naar de perfecte schoen voor ons zoontje en dochtertje. Wat is de perfecte schoen? Klassiek, maar toch eigentijds en draagbaar. Deze zoektochten nam steeds meer tijd in beslag en het werd steeds lastiger de perfecte nette schoen te vinden. Al een aantal keer kwam ik terecht bij de kinderschoenen van o.a. het merk Eli 1957. Over dit merk werd ik steeds enthousiaster.

Het begin

Een jaar geleden was ik het zoeken zat en is het idee ontstaan zelf de schoentjes te gaan leveren om jullie de o zo bekende zoektochten te besparen. En zie hier, na een tijdje denken en gesprekken voeren is de droom toch echt werkelijkheid geworden. Ik mocht mijn eerste eigen collectie gaan samenstellen. Wat was dit fantastisch om te doen! De meeste ideeën en wensen konden samengesteld en geproduceerd worden.

....Lex & Claire

En zie hier, een onwijs mooie, klassieke maar toch eigentijdse handgemaakte collectie kinderschoenen vanaf maat 19 tot en met 38. Ik hoop jullie nog vaak van dienst te kunnen zijn en jullie kinderen blij te kunnen maken met een item uit onze mooie collectie kinderschoenen van o.a. het merk Eli 1957.