De collectie van Lex & Claire bestaat uit klassieke kinderschoenen van mooi cognac, blauw of zwart leer gecombineerd met fraaie details in krokodillenleer of nubuck. De collectie is door Lex & Claire samengesteld en daarna met de hand gemaakt in Spanje door Eli kinderschoenen.

Stijlvol en klassiek

Eli kinderschoenen heeft een lange geschiedenis, het is een familiebedrijf in de buurt van het Spaanse Allicante en maakt al schoenen sinds 1957. Zij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen en met de hand maken van prachtige kinderschoenen. Eli is bekend door haar klassieke baby- en kinderschoenen voor zowel jongens als meisjes. Elegantie staat bij Eli centraal in het design. De materialen die worden gebruikt zijn altijd van de beste kwaliteit.

De collectie van Eli die u bij ons online kunt kopen heeft Lex & Claire zelf met zorg ontworpen (kleur en materiaalkeuze) en samengesteld. Eli heeft vier sub merknamen: Eli Cucada for babies - Eli Papanatas voor meisjes - Eli driver voor jongens - Eli als traditionele collectie.

Ontdek de collectie

Zin om jezelf en de kinderen een plezier te doen? Ontdek onze selectie van de klassieke schoenen voor jongens en meisjes.

Ontdek de collectie