Bij Lex & Claire vindt u een uniek assortiment in exclusieve kinderschoenen. De schoenen zijn met zorg geselecteerd op de juiste materialen, kleuren en afwerking en met de hand in Spanje gemaakt. In ons assortiment vindt u kinderschoenen van het Spaanse merk Eli. 

Degelijke kwaliteit

Eli kinderschoenen heeft een lange geschiedenis, het is een familiebedrijf in de buurt van het Spaanse Allicante en maakt al schoenen sinds 1957. Zij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen en met de hand maken van prachtige kinderschoenen. Eli is bekend door haar klassieke baby- en kinderschoenen voor zowel jongens als meisjes. Elegantie staat bij Eli centraal in het design. De materialen die worden gebruikt zijn altijd van de beste kwaliteit.

De collectie van Eli die u bij ons online kunt kopen heeft Lex & Claire zelf met zorg ontworpen (kleur en materiaalkeuze) en samengesteld. Eli heeft vier sub merknamen: Eli Cucada for babies - Eli Papanatas voor meisjes - Eli driver voor jongens - Eli als traditionele collectie.

Op werkdagen voor 15u besteld, binnen 24u verzonden

Zin om jezelf en de kinderen een plezier te doen? Ontdek onze selectie van de mooiste luxe en exclusieve schoenen en bestel direct.

Ontdek de collectie voor jongens & meisjes