Filter

Bij Lex & Claire kunt u ook terecht voor feestschoentjes. Heeft u binnenkort een bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid? Lex & Claire heeft een uitgebreide collectie mooie kinderschoenen welke uitermate geschikt zijn voor een feestje. Wij kunnen u helpen met de perfecte schoenen voor bij de feestoutfit.

Onze elegante schoenen zullen ook niet misstaan onder prachtige feestkleding voor een bruiloft. Ontdek voor meisjes de laarzen, bandschoen, veterschoen, gespschoen en instapschoen in klassieke kleuren cognac, donkerblauw (navy) en zwart.  

Meer over Eli kinderschoenen voor bruiloften
Eli kinderschoenen heeft een lange geschiedenis, het is een familiebedrijf in de buurt van het Spaanse Allicante en maakt al schoenen sinds 1957. Zij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen en met de hand maken van prachtige kinderschoenen. Eli is bekend door haar klassieke baby- en kinderschoenen voor zowel jongens als meisjes. Elegantie staat bij Eli centraal in het design. De materialen die worden gebruikt zijn altijd van de beste kwaliteit.