Filter

Op zoek naar klassieke kinderschoenen van topkwaliteit? Ontdek de collectie handgemaakte kinderschoenen van Eli bij Lex & Claire. De collectie is door Lex & Claire zelf samengesteld op materiaal, kleur, zool en afwerking. Hierdoor zijn onze kinderschoenen uniek!

Klassieke kinderschoenen
Ontdek de winter en najaarscollectie 2016 van Eli kinderschoenen online 1957 voor jongens en meisjes. Onze klassieke kinderschoenen zullen ook niet misstaan onder prachtige feestkleding. De klassieke kinderschoenen van Eli 1957 zijn met zorg ontworpen en met de hand gemaakt in Spanje. De kinderschoen van Eli staat voor stijl en elegantie maar tegelijkertijd zijn ze comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit.

Meer over Eli
De collectie van Eli die u bij ons online kunt kopen heeft Lex & Claire zelf met zorg ontworpen (kleur en materiaalkeuze) en samengesteld. Eli heeft vier sub merknamen: Eli Cucada for babies - Eli Papanatas voor meisjes - Eli driver voor jongens - Eli als traditionele collectie. De kinderschoen van Eli staat voor stijl en elegantie maar tegelijkertijd zijn ze comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit.

Eli kinderschoenen heeft een lange geschiedenis, het is een familiebedrijf in de buurt van het Spaanse Allicante en maakt al schoenen sinds 1957. Zij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen en met de hand maken van prachtige kinderschoenen. Eli is bekend door haar klassieke baby- en kinderschoenen voor zowel jongens als meisjes. Elegantie staat bij Eli centraal in het design. De materialen die worden gebruikt zijn altijd van de beste kwaliteit.

Direct online bestellen
Ontdek voor meisjes de klassieke laarzen, bandschoen, veterschoen, gespschoen en instapschoen in klassieke kleuren cognac, donkerblauw (navy) en zwart.  Onze elegante schoenen zullen ook niet misstaan onder prachtige feestkleding voor een bruiloft of partijtje.